Vi är Örebro Byggnadsplåt AB

Vi arbetar alltid hårt för att utföra kvalitativa arbeten och för att du som kund ska bli nöjd. Det är så vi blir ditt självklara val. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och inget projekt är för litet eller för stort oss. Vår verkstad och vårt kontor finner du centralt beläget i Örebro på Heliumgatan 3. Självklart tar vi oss an uppdrag även utanför Örebro där vår kompetens behövs.

Örebro Byggnadsplåt AB ägs och drivs av Ville Ericsson med målet att bli ditt självklara val inom såväl service- som entreprenadarbeten. Med en bred maskinpark och lång erfarenhet på företaget tar vi oss an uppdrag inom plåtslageri, tegeltak, taksäkerhet, takunderhåll, takmålning, hallbyggnation och tätskikt. Vi är din flexibla plåtslagare i Örebro som kan ta hand om hela projektet, från byggnation av ställning till färdigställt projekt.

Vårt löfte till dig

Vi tror på kvalitet, flexibilitet, säkerhet och teamwork. När du anlitar oss lovar vi att alltid leverera ett arbete som genomsyras av våra värdeord. Med ett starkt team av duktiga hantverkare som hjälper både varandra och kunderna ska Örebro Byggnadsplåt AB utföra kvalitativa arbeten varje dag med hög säkerhet och stor flexibilitet.

Det är ett löfte vi kan hålla genom att bygga ett kompetent team som med tillgång till en bred maskinpark, säkra arbetsförhållanden och bra kollegor ges rätt förutsättningar att göra varje kund nöjd med kvalitativt arbete.